Veelgestelde vragen:

 

Wat zijn wax melts precies?
Wax melts zijn geurende producten gemaakt van soja was. Wij maken deze in de vorm van snapbars, pods, drops en thema boxen. Deze kun je vervolgens smelten in een brander. Dit zorgt voor een heerlijke geur in de ruimte waar jij de brander wilt gaan gebruiken. Dit kan zijn in de woonkamer, keuken, wc etc. Dit kan ook gemakkelijk er voor zorgen dat nare luchtjes op afstand blijven.

 

Is dit product eetbaar?
Vaak krijgen we te horen dat de snapbars er heerlijk uit zien als chocolade repen. Maar schijn bedriegt, dit product is niet te eten. Houdt deze dan ook uit de buurt van kinderen. Die kunnen dit gemakkelijk zien als lekkernij.

Hoe gebruik ik de waxmelts?
Onze wax melts bestaan uit 5 stukjes (snap bars) of  een pod die zelf in grootte kunt afbreken of afsnijden. Wij raden aan om 1-2 stukje(s) per keer te gebruiken. Leg het stukje op de brander, steek een waxinelichtje aan onder de brander (let op: gebruik uitsluitend 4-uurs waxinelichten i.v.m. brandgevaar) en het stukje zal smelten. Ieder stukje geeft tussen de 8 – 10 uur geur af, daarna wordt de kwaliteit minder en zullen ze niet meer zoveel geur verspreiden. De wax zal nooit helemaal verdampen, dus als er geen geur meer vanaf komt, is het tijd om te wisselen! Let op: de kwaliteit van de waxmelt kan verschillen tussen een elektrische brander en een waxinelicht brander. 

 

Hoe verwissel ik een waxmelt?

Hier is een gemakkelijk filmpje voor te vinden op onze Instagram en Facebook pagina. Heb je deze niet? Dan leg ik het graag nog een keer uit. In de vorige vraag aangegeven, zal de wax dus nooit volledig verdampen. Hierdoor zul je de waxmelt moeten verwisselen, maar hoe doe je dit het makkelijkst?

Steek het waxinelichtje onder de brander aan en wacht ca. 30 seconden totdat de onderkant van de waxmelt los komt van de brander. Zet daarna met een vinger druk aan een kant van de waxmelt en je zult zien dat deze omhoog komt. Gooi deze weg, ga hierna met een stukje van het keukenpapier om de laatste restjes te verwijderen. Let hierbij wel op dat je niet je vingers verbrand omdat de brander onderin het schaaltje al warm begint te worden. Hierna kun je weer een nieuw stukje waxmelt erin doen.

 

Help! Er komt rook van mijn wax melts af! Hoe kan dit?
Dit is niets om je zorgen over te maken. Onze wax melts zijn gevuld met de maximale hoeveelheid geurolie, als de geurolie warm wordt zal dit witte rook produceren, dit betekend dat de geurolie vrij komt. Niks mis mee dus!

 

Ik heb geen brander. Kan ik dit product ook op een andere manier gebruiken?
Helaas is een brander vereist voor een veilig gebruik van dit product. Deze zijn ook verkrijgbaar op de website!

 

Ik wil graag mijn autogeurtje gaan gebruiken. Hoe werkt dit?

De autogeurtjes bevatten een vloeistof die geur afgeeft op het houten dopje bovenop. Deze is er op gedraaid. Onder deze houten dop zit weer een plastic dopje die het product tegenhoud van lekken. Wanneer je deze er uit haalt kun je de houten dop weer op het glaasje draaien. Houdt hierna het autogeurtje ca. 10 seconden op de kop om de vloeistof in de houten dop te laten trekken. Dit moet eens in de zoveel tijd herhaalt worden om de geur in de auto te behouden. Hoe lang het autogeurtje mee gaat hangt af van hoe vaak je hem op de kop houdt.


Ik heb een winkel en wil graag jullie producten verkopen. Kan dit?
Wij bieden zeker de mogelijkheid om onze producten aan te bieden in jouw winkel. Neem hiervoor even contact op via dscentnl@gmail.com

Ik ben online influencer en wil graag jullie producten promoten. Kan dit?
Wij staan altijd open voor samenwerkingen, mits je in onze doelgroep en profiel past. Wil je onze producten promoten? Stuur dan je socials en screenshots met je bereik/doelgroep op naar dscentnl@gmail.com . Wij gaan dan kijken naar de mogelijkheden.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Afhankelijk van de hoeveelheid producten die je besteld wordt je bestelling per post of per pakketpost bezorgd. Meestal zullen de bestellingen binnen 1-4 werkdagen worden verzonden.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Jazeker kan dat! Hiervoor zijn 2 ophaalpunten op dit moment in Kantens  (Groningen) en Westervelde (Drenthe). Dit kan in overleg opgehaald worden.

 

Retourbeleid

Volgens de geldende wetgeving heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product om de aankoop te herroepen zonder opgave van redenen. Als je van dit recht gebruik wilt maken, moet je ons binnen deze periode op de hoogte stellen van je beslissing om het product te retourneren. De kosten voor het retourneren van het product komen voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen.

 

Restitutiebeleid

Binnen 14 dagen na ontvangst van de retoursmelding zullen we de kosten van het geretourneerde product, exclusief de initiële verzendkosten, terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode, mits het product in goede staat wordt geretourneerd.